Na de zure tijden komt het zoete voor Kroes: Ajax kan zich in januari gericht versterken

‘Na de zure tijden komt het zoete voor Kroes: Ajax kan zich in januari gericht versterken’

Deze zomer koos Ajax bewust voor een terughoudend beleid in de transfermarkt. De Amsterdammers wisten 57 miljoen euro binnen te halen, vooral dankzij de verkoop van Steven Bergwijn op Deadline Day. Aan de uitgavenkant stond slechts 2,4 miljoen euro, waarvan alleen voor Wout Weghorst een transfersom werd betaald.

Technisch directeur Alex Kroes staat voor de taak om daarnaast twintig miljoen euro te besparen op de voetbalafdeling van Ajax. De gehele club voert momenteel kostenbesparende maatregelen door. Het lijkt erop dat deze inspanningen hun vruchten beginnen af te werpen. Volgens De Telegraaf volgt nu het zoete na het zure voor Kroes: in januari kan de selectie van coach Francesco Farioli gericht versterkt worden.

Tijdens de laatste dag van de zomerse transferperiode viste Ajax nog net achter het net met betrekking tot Kamaldeen Sulemana. Of de Ghanees in de winter opnieuw bovenaan de lijst met kandidaten staat, is nog onduidelijk.

Laatste Nieuws

 

Disclaimer: Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en worden door vitessejeugd.nl uitsluitend ter informatie gebruikt.