Van der Vaart deelt een plaagstootje uit aan Feyenoord: ‘Erg hè, dat ik dit moet zeggen’

Rafael van der Vaart is nog niet helemaal onder de indruk van het Feyenoord van Brian Priske. De voormalige middenvelder van het Nederlands elftal merkt dat Priske kritiek krijgt vanwege zijn andere aanpak in vergelijking met zijn voorganger Arne Slot, iets wat Van der Vaart overigens wel begrijpt. Toch kon hij het niet laten om een humoristische plaagstoot uit te delen.

In een interview met RTV Rijnmond, gehouden bij een padelbaan, werd Van der Vaart gevraagd naar zijn mening over het huidige Feyenoord. “Om eerlijk te zijn, valt het me nog een beetje tegen”, begon Van der Vaart, die zijn voetbalopleiding genoot bij Ajax. “Het lijkt alsof het allemaal nog wat tijd nodig heeft om op zijn plek te vallen. Er is natuurlijk ook kritiek, omdat Priske dingen anders doet. Maar als trainer moet je ook je eigen ideeën hebben.”

“Je kunt niet precies hetzelfde doen als Slot. Dat begrijp ik, ook al is het misschien niet altijd even slim. Maar er is voldoende kwaliteit om uiteindelijk net achter Ajax te eindigen, ergens rond plek zes,” grapte Van der Vaart met een lach. “Nee, ik hoop natuurlijk dat Ajax hoger eindigt. Het is eigenlijk vreselijk dat ik dit nu op deze manier moet zeggen. En jullie staan hier vol zelfvertrouwen, me uit te lachen. Maar goed, het is jullie gegund.”

Laatste Nieuws

 

Disclaimer: Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en worden door vitessejeugd.nl uitsluitend ter informatie gebruikt.