De Mos bekritiseert mogelijke terugkeer van Klaassen naar Ajax

De Mos bekritiseert mogelijke terugkeer van Klaassen naar Ajax

Voormalig trainer Aad de Mos heeft zijn twijfels geuit over de mogelijke terugkeer van Davy Klaassen naar Ajax. Klaassen, die na zijn vertrek bij Internazionale momenteel zonder club zit, traint mee met Ajax om zijn conditie op peil te houden. Echter, volgens De Mos kan de terugkeer van de ervaren speler de ontwikkeling van jongere talenten binnen het team in de weg staan.
De Mos benadrukt dat Ajax zich zou moeten focussen op het geven van kansen aan jongere spelers in plaats van het terughalen van routiniers. Hij is van mening dat het doorstromen van jeugd essentieel is voor de toekomst van de club. De Mos verwijst naar specifieke voorbeelden van opkomende talenten die mogelijk minder speeltijd krijgen als Klaassen weer wordt toegevoegd aan het team.

Ondertussen wijst analist Hans Kraay junior op de scoringskracht van Klaassen, herinnerend aan zijn eerdere prestaties bij Ajax, waar hij seizoenen had waarin hij tussen de elf en veertien doelpunten maakte. Toch plaatst Kraay vraagtekens bij de fitheid van Klaassen, aangezien hij in het afgelopen seizoen bij Internazionale slechts 196 minuten speelde.

Deze verschillende standpunten geven aan dat Ajax goed moet overwegen of het verstandig is om de ervaren middenvelder weer vast te leggen.

Laatste Nieuws

 

Disclaimer: Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en worden door vitessejeugd.nl uitsluitend ter informatie gebruikt.