Uitslagen Onderbouw Week 7

Uitslagen Onderbouw Week 7

De teams uit de onderbouw hadden dit weekend interessante wedstrijden op het programma staan. Onder 9 speelde thuis de derby tegen NEC, onder 11 ging op bezoek bij Feyenoord en onder 10 en onder 12 gingen op bezoek bij PSV.

Het jongste team van de Academie, Vitesse Onder9, nam het thuis op tegen NEC. De wedstrijd werd in doelpunten met 9-32 verloren, wat een 1-7 nederlaag in blokjes betekende. Onder 10 ging op bezoek bij PSV O10 en speelde daar voor de competitie een Twin Games-wedstrijd van zeven tegen zeven. Na vier delen van een kwartier kwam de stand op 3-14 voor Vitesse. Ook Onder11 boekte een mooie overwinning op bezoek bij een topclub. Bij Feyenoord werd een Twin Games-wedstrijd 8 vs 8 met 6-17 gewonnen.

Onder 12 ging net als Onder 10 op bezoek bij PSV voor een Twin Games-wedstrijd. Er werd met acht tegen acht gespeeld. Vitesse voetbalde 40 á 50 minuten goed mee maar werd in het middenstuk door de Eindhovenaren beslist. Te veel jongens waren in dat gedeelte niet strijdbaar genoeg. Wel moet gezegd worden dat PSV erg goed was en individueel betere spelers had. Uiteindelijk viel een uitslag van 19-6 te noteren.