Aad de Mos uit zorgen over Priske bij Feyenoord: “Hou mijn hart vast”

Aad de Mos is allesbehalve positief over de start van Brian Priske bij Feyenoord. In Goedemorgen Eredivisie laat de analist weten dat de Deense trainer tijd moet krijgen, maar hij ziet de situatie bij de Rotterdamse club nu al somber in.

Feyenoord speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen FC Groningen, wat alweer het derde gelijkspel is in vier wedstrijden. De Mos begint nog met verzachtende omstandigheden: “Feyenoord heeft een aantal cruciale spelers verloren. Het middenveld is compleet anders ingericht en het elftal telt zeven tot acht nieuwe spelers, waaronder veel internationals die pas laat terugkeerden na interlandverplichtingen.”

Toch uit De Mos ook stevige kritiek: “Je moet Priske nog een kans geven, maar er zit weinig visie in. Het elftal valt uit elkaar, vooral op het middenveld. Daar past bij wijze van spreken een verhuiswagen tussendoor. Tactisch klopt het gewoon niet. Het is begrijpelijk dat Priske het moeilijk heeft na het succes van Arne Slot en met zoveel nieuwe spelers, maar ik maak me zorgen om hem.”

De Mos trekt zelfs een vergelijking met Robin van Persie, wiens team afgelopen weekend met 9-1 verloor van AZ. “Maar bij Van Persie zie ik nog meer ideeën, duizend procent meer zelfs. Bij Feyenoord zijn het allemaal losse flodders.”

Met deze woorden benadrukt De Mos dat er veel werk aan de winkel is voor Priske, en dat hij snel moet bewijzen dat hij de juiste man is om Feyenoord weer naar de top te brengen.

Laatste Nieuws

 

Disclaimer: Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en worden door vitessejeugd.nl uitsluitend ter informatie gebruikt.